Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se stát členem?

Aneb za malými divy nemusíte na Maledivy aneb jak se stát malým i velkým zahrádkářem :o) Samozásobení, uspokojení, terapie přírodou... důvodů, proč zahrádkařit je nespočet.

Důvody, proč se stát zahrádkářem

Někdo ho v sobě má odjakživa, jiný se k němu dopracuje postupem času a dalšímu zůstane navždy utajen. O čem je řeč? O vztahu k zahradě. Proč si k ní vůbec nějaký vytvářet?

Dříve zahrádkařil téměř každý. Pak nastal útlum, lidé objevovali nové možnosti a zahrádkaření odsunuli na vedlejší kolej. Dnes se k němu opět vracejí. Co člověk, to jiná zahrada, a hlavně jiný důvod.

Možnosti a krásu zahradničení objevují i lidé půdou doposud nedotčení. Zahrada totiž má co nabídnout úplně každému, od relaxace přes zdravý a ekologický způsob života až po spokojený pocit.

Zahradní terapie pomáhá, léčí, uzdravuje

Manipulace s přírodními materiály, kontakt s živočichy, zvuky i vůně působí pozitivně na zdraví člověka, a to bez rozdílu věku. Terapie zahradou je proto cíleně využívána k léčbě lidí s konkrétními zdravotními obtížemi.

 

POKUD SE CHCEŠ STÁT ČLENEM I TY A CHCEŠ SE NAUČIT NĚCO NOVÉHO NEVÁHEJ NÁM NAPSAT  na email: zahradkari-holesov@email.cz.

BUDEME SE na tebe TĚŠIT

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář